Pivnița Bunicii
Gustul și aroma fructelor, fructelor de pădure și legumelor disponibile la nivel local sunt remarcabile – așa cum erau înainte de intensificarea agriculturii în anii cincizeci.
Metoda tradițională de conservare a alimentelor pentru iarnă în Saschiz este cunoscută sub denumirea de pivniță și, în ciuda faptului că au frigidere și congelatoare, majoritatea gospodăriilor încă mai folosesc pivnițele în acest scop și astăzi. Doamna Schaaser, o vecină săsească, a oferit o mulțime de inspirație cu pivnița și gătitul ei, iar acest lucru ne-a ajutat foarte mult să înțelegem gustul și savoarea uimitoare a ingredientelor locale. Sucul ei de roșii de casă este legendar și un pahar din acesta este întotdeauna punctul culminant al oricărei vizite în curtea și pivnița ei.
Implicarea noastră în Saschiz datează din 2006, când am început să facem conserve, dar criza financiară globală ne-a concentrat nevoia de a fi comercial și sustenabil, dar în același timp să generăm beneficii economice pentru comunitate. Din acest motiv, Saschiz părea locația logică pentru înființarea Transylvania Food Company, proces finalizat la începutul anului 2010. Complet din întâmplare, dar în câteva zile de la înregistrarea companiei, am fost abordați de un producător de alimente și băuturi care căuta să-și aprovizioneze suc de flori de soc pentru procesare ulterioară la fabrica lor din Marea Britanie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.