Parmezan din caju cu sare celtica 100G-Double Vegan

25,00 lei

Parwezan de caju
O alternativa delicioasa la parmezanul traditional.
Acest amestec bogat in proteine cu un gust natural si o textura fina, va fi cu siguranta
ingredientul preferat care va da savoare preparatelor culinare .
Va punem la dispozitie doua sortimente: cu sare celtica si cu pudra de usturoi.
Acest produs este raw, 100% vegan, fara gluten si fara lactoza.
Cele doua sortimente contin sare celtica pura cu multiple beneficii pentru organism.
Ingrediente
Parwezan caju: caju*, fulgi drojdie inactiva, sare celtica pura.

Cantitate neta 100 gr

Despre producător:Double Vegan
Plătești în siguranță

Beneficiile consumului de parwezan raw
• Caju-ul crud este o sursă bună de grăsimi sănătoase, proteine și carbohidrați complecși. De
asemenea, conține vitaminele B și E, minerale precum magneziu, fier, cupru și zinc.
• Fulgii de drojdie inactiva sunt o sursă bogată de vitamine din complexul B, zinc și proteine. De
asemenea, sunt o sursă excelentă de acizi grași esențiali și fibre, totodata ajuta la îmbunătățirea
digestiei și la menținerea unui sistem imunitar puternic.
• Consumul de caju crud poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol și la menținerea sănătății
inimii.
• Sursa de minerale si oligoelemente – sarea celtică conține o varietate de oligoelemente si de
minerale esențiale, cum ar fi calciu, potasiu și magneziu, care ajută la menținerea sănătății
osoase și a sistemului nervos.

Double Vegan este un laborator artizanal local de produse lactate vegane.
Suntem dedicați să oferim produse de calitate superioară, 100% vegane și fermentate din nuci
precum migdale și caju. Credem într-un stil de viață sănătos și sustenabil, iar acest lucru se
reflectă în modul în care producem și comercializăm produsele noastre.
Utilizăm cele mai bune ingrediente, care sunt fără gluten și fără lactoză, și tehnici de fermentare
de ultimă generație pentru a crea produse delicioase și sănătoase. Procesul nostru de
fermentare asigură o creștere naturală a bacteriilor probiotice, care sunt benefice pentru
sănătatea sistemului digestiv și sistemulului imunitar.
Suntem o afacere prietenoasă cu mediul, angajată în practici de producție și ambalare durabile,
într-un efort de a minimiza impactul asupra planetei noastre. Suntem convinși că o alimentație
vegana poate fi la fel de delicioasă și satisfăcătoare ca și cea convențională, iar misiunea noastră
este să oferim o alternativă viabilă și gustoasă.
Pentru noi, Double Vegan este mai mult decât un brand – este o filozofie de viață. Suntem
pasionați de sănătate și bunăstare, și credem că o schimbare mică poate duce la o viață mai
sănătoasă și mai fericită. Alătură-te nouă în această călătorie, descoperind delicatesele noastre
și promovând un stil de viață sustenabil .
Viziunea noastră este sa oferim o alternativă la produsele lactate tradiționale, prin crearea de
produse de calitate superioară, 100% vegane și fermentate din nuci precum Migdale și caju.
Dorim să ajutăm oamenii să trăiască o viață sănătoasă și gustoasă, fără a face compromisuri în
ceea ce privește gustul sau calitatea.
In laboratorul nostru producem artizanal iaurt din migdale, unt si parmezan din caju.
Toate produsele sunt fermentate natural, fara gluten , fara lactoza si 100% vegane.

Despre producător

Double Vegan

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Parmezan din caju cu sare celtica 100G-Double Vegan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *