Despre producător
Brutăria Claudia
Povestea brutăriei este povestea unei continue căutări. De la aluăţelul copilăriei din Mărişel şi cu ajutorul maialei hrănite zilnic, cautăm în pâine poveşti cu miez.
La început, am fost doar eu, Claudia, şi căutarea mea pentru o pâine corectă. Nopţi şi dimineţi de dinaintea răsăritului dedicate creşterii maialei naturale, experimentării cu făinuri şi deprinderii metodelor de formare a aluatului. Timp de 2 ani, am aflat că nu mă pot abţine de la a încerca din nou. Şi am găsit bucuria de a împărţi cu alţii din pâinea coaptă în apartament.
Din 2016, Claudia s-a transformat în Brutăria Claudia. Am continuat să caut reţete de pâini cu maia, făcute din făinuri integrale, care păstrează viaţa cerealelor şi, în marea lor majoritate, certificate bio. Am plămădit pâini cu sau fără gluten, patiserie cu sau fără zahăr şi, în acelaşi timp, o echipă de oameni care învaţă în fiecare zi despre maiaua naturală.

cristina.ungureanu82 (proprietar verificat) –
Foarte gustoasa painea. S-a mentinut 2 zile la fel de proaspata. E grozava
Serestely Robert (proprietar verificat) –
Recomand. O paine foarte buna si din ingrediente naturale
Horia –
Buna, am o intrebare: as dori sa iau 4 pagini si sa congelez o parte din ele. După decongelare sunt ok de consum? Mulțumesc
Marius –
Bună ziua!
Tocmai am primit un răspuns de la Brutăria Claudia ca e în regulă să congelați pâinea. Sunt mulți consumatori care o congelează întreagă sau felii. Pâinea se lasă la decongelat la temperatura camerei, nu în cuptor.
Vă dorim o zi excelentă!
Echipa Nod Verde
BUBUIOC Maria (proprietar verificat) –
E buna și sățioasă
Levchenko Romica (proprietar verificat) –
Orice mâncare e buna cu pâinea asta! Minunata. Mulțumim.
Nod Verde –
Mulțumim pentru recenzie și ne bucurăm că v-a plăcut!