Despre producător
Brutăria Claudia
Povestea brutăriei este povestea unei continue căutări. De la aluăţelul copilăriei din Mărişel şi cu ajutorul maialei hrănite zilnic, cautăm în pâine poveşti cu miez.
La început, am fost doar eu, Claudia, şi căutarea mea pentru o pâine corectă. Nopţi şi dimineţi de dinaintea răsăritului dedicate creşterii maialei naturale, experimentării cu făinuri şi deprinderii metodelor de formare a aluatului. Timp de 2 ani, am aflat că nu mă pot abţine de la a încerca din nou. Şi am găsit bucuria de a împărţi cu alţii din pâinea coaptă în apartament.
Din 2016, Claudia s-a transformat în Brutăria Claudia. Am continuat să caut reţete de pâini cu maia, făcute din făinuri integrale, care păstrează viaţa cerealelor şi, în marea lor majoritate, certificate bio. Am plămădit pâini cu sau fără gluten, patiserie cu sau fără zahăr şi, în acelaşi timp, o echipă de oameni care învaţă în fiecare zi despre maiaua naturală.

RODICA MIHU’IU –
Este prima comandă, dar am auzit lucruri extrem de favorabile despre serviciile firmei
Forro Attila (proprietar verificat) –
Foarte buna, densa