Despre producător
Brutăria Claudia
Povestea brutăriei este povestea unei continue căutări. De la aluăţelul copilăriei din Mărişel şi cu ajutorul maialei hrănite zilnic, cautăm în pâine poveşti cu miez.
La început, am fost doar eu, Claudia, şi căutarea mea pentru o pâine corectă. Nopţi şi dimineţi de dinaintea răsăritului dedicate creşterii maialei naturale, experimentării cu făinuri şi deprinderii metodelor de formare a aluatului. Timp de 2 ani, am aflat că nu mă pot abţine de la a încerca din nou. Şi am găsit bucuria de a împărţi cu alţii din pâinea coaptă în apartament.
Din 2016, Claudia s-a transformat în Brutăria Claudia. Am continuat să caut reţete de pâini cu maia, făcute din făinuri integrale, care păstrează viaţa cerealelor şi, în marea lor majoritate, certificate bio. Am plămădit pâini cu sau fără gluten, patiserie cu sau fără zahăr şi, în acelaşi timp, o echipă de oameni care învaţă în fiecare zi despre maiaua naturală.

alexandra_p87 (proprietar verificat) –
desi initial am fost socata de cat de micut parea gustul a sters orice urma de indoiala . Nu e atat de dulce cat sa stea parul maciuca dar e suficient de satios incat sa te saturi dintr-o felie si sa zici mai am mancat ceva dulce si bun. Mai bine mai iau la pretul asta decat sa dau banii pe tot felul de tampenii
Stoia Anca (proprietar verificat) –
Apreciez faptul care are multa umplutura, dar eu am prins un produs uscat, probabil mai vechi (la produsele naturale nu ne putem astepta sa tina cat cele cu conservanti, dar totusi, cozonacul a fost prea uscat pentru mine) si cu cozi de nuca in umplutura.
Totusi, de apreciat ca are doar ingrediente naturale!:)
nodmagazin –
Mulțumim pentru sesizare și pentru modul ales de a o transmite! Ne pare rău pentru experiența avută, de aceea vă vom contacta pentru a vă mai trimite un cozonac. Sperăm ca de data aceasta să fie pe gustul dumneavoastră.