Narcheese

La Atelierul de Brânză NarCheese folosim doar metode artizanale după rețete tradiționale, fără a grabi procesul natural și aplicăm gusturilor din copilărie, tehnicile învățate în străinătate.

Laptele – provine de la Ferma „Frații Pintea” care are aproximativ 30 de bivolite, 20 de vaci Baltata Romaneasca, 100 capre alpin francez/carpatin si 500 de oi.

In jurul fermei noastre se afla terenuri cositor (terenuri care produc fan), arabil si pasune pe care noi le lucram BIO. In timpul iernii pe aceste pamanturi se imprastie ingrasamant natural care provine de la animalele din ferma. Acest ingrasamant are rolul de a imbogati si de a fertiliza solul. In timpul verii de pe aceste pamanturi producem fan, lucerna si siloz.

Pe timpul iernii animalele mananca fan, lucerna si siloz, iar in timpul verii pasc libere pe pasune. Nu folosim concentrate care sa forteze animalele sa produca mai mult lapte decat produc ele in mod natural.

Show Filters

Afișez toate cele 4 rezultate