Producători

Ne pasă de locul din care provine hrana și suntem siguri că și ție

În drumul nostru spre a concepe cutia Nod Verde și întreg conceptul Nod Verde am întâlnit producători pasionați de cee ce fac, producători pentru care agriculutura e un stil de viață dinamic și plin de provocări.

Ne bucură de fiecare dată când întâlnim oameni deschiși sau oameni care pun pasiune în ceea ce zic și ce transmit astfel încât avem onoarea de a-i scoate din anonimat sau de a-i pune într-un context transparent în relația cu tine.

O parte din ei sunt deja parte a comunității Nod Verde, produsele lor fiind deja disponinile în cutia Nod Verde, iar aceasta este pagina lor. O pagină specială în care punem mult respect în momentele în care creăm textele cu fiecare poveste de producător. Știm cât de mare este efortul depus în gospodăriile și fermele cu care colaborăm.

În scurt timp aici vei putea să cunoști povestea celor care cultivă legume și fructe sau cresc animale pentru lactate și carne în grădinile sau fermele lor. Sunt oameni care fac agricultură pentru un venit în plus sau care trăiesc doar din asta și acum sunt aduși împreună în primul „Food Hub” din nordul Transilvaniei.