HORECA

Încă din-nainte de începuturile Nod Verde, ne întrebam de ce găsim foarte puține produse locale în menurile restaurantelor și barurilor din Cluj-Napoca și împrejurimi.

Încă din-nainte de începuturile Nod Verde, ne întrebam de ce găsim foarte puține produse locale în menurile restaurantelor și barurilor din Cluj-Napoca și împrejurimi.

Am aflat că proprietarii de restaurante și bucătarii sunt deschiși la consumul și valorificarea produselor locale, dar nu exista un agregator care să le satisfacă nevoile de constanță în cantitățile de produse livrate și nevoile logistice.

Din luna iulie 2018 punem la dispoziția restaurantelor din Cluj-Napoca un sistem de livrări în funcție de necesarul produselor, pe baza solicitărilor și a unui plan stabilit de comun acord cu responsabilii de achiziții HORECA din Cluj-Napoca.

Vă invităm să ne scrieți la salut@nodverde.ro în vederea stabilirii unei întâlniri pentru a discuta despre ofertele personalizate pe care vi le putem propune.