Magazin cu hrană

din pământ odihnit!

Cine suntem

NOD VERDE este locul unde găsești produse de calitate, cu grijă față de relația producător-consumator, locul de unde cumperi produse locale de la gospodari și fermieri din județul Cluj și împrejurimi.

Suntem o echipă entuziastă cu experiență de peste 10 ani în relația cu producătorii locali și ne-am propus, prin inițiativa Fundației Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca, să demarăm un concept nou în Transilvania prin care legătura consumatorului cu producătorul local să fie simplă și echitabilă.

Afla mai multe

Ce facem?

Sprijinim producătorii din zonă și îți punem la dispoziție hrană sănătoasă adusă de aproape.

Aici vei putea și să cunoști povestea celor care cultivă legume și fructe sau cresc animale pentru lactate și carne în grădinile sau fermele lor. Sunt oameni care fac agricultură pentru un venit în plus sau care trăiesc doar din asta și acum sunt aduși împreună în primul „Food Hub” din nordul Transilvaniei.

Conectăm lumea satului modern cu lumea oamenilor ocupați. Susținem, întărim și înnodăm aceste două lumi, ajutându-le să aibă o viață mai bună.

Afla mai multe

HoReCa

Încă din-nainte de începuturile Nod Verde, ne întrebam de ce găsim foarte puține produse locale în menurile restaurantelor și barurilor din Cluj-Napoca și împrejurimi.

Am aflat că proprietarii de restaurante și bucătarii sunt deschiși la consumul și valorificarea produselor locale, dar nu exista un agregator care să le satisfacă nevoile de constanță în cantitățile de produse livrate și nevoile logistice.

Direct la tine

legume, fructe și fructe de pădure

ouă și produse lactate

miere și produse apicole

preparate procesate din carne

produse de panificație

plante medicinale și aromatice

ulei presat la rece

vinuri liniștite, spumante & cidru

Producători

În drumul nostru spre a concepe cutia Nod Verde și întreg conceptul Nod Verde am întâlnit producători pasionați de cee ce fac, producători pentru care agricultura e un stil de viață dinamic și plin de provocări.

Află mai multe

Ce spun consumatorii

“Oameni simpatici și prompți, atenți la produsele pe care le promovează și la clienții pe care și-i atrag. Un sistem bine pus la punct, care face legătura între noi, iubitorii de produse naturale proaspete, și micii producători locali. Unde mai pui ca nici nu mai trebuie sa le car pana acasă?

Mulțumesc, Nod Verde, ma bucur mult de tot ca am dat de voi! ”

Ioana-Cristina TeodorescuBid Specialist at Deltamed

“O echipa excelenta, care pune mult suflet in ceea ce face si crede, la fel ca noi, consumatorii, in prospetimea produselor locale, alese cu multa grija de la cei mai buni producatori locali. Apreciez initiativa de a promova hrana sanatoasa, la preturi corecte, cu livrare direct acasa! Ador acest proiect, ma bucur mult ca exista pe piata clujeana o astfel de alternativa fresh si de abia astept cosul saptamanal! Va multumesc pentru munca depusa cu profesionalism si grija fata de consumator!”

Ioana GavrileiPhD Engineering & Management, UTCN