Evenimente

EVENIMENTE

Organizate sub diferite formate (picnicuri în curtea interioară, vizite la ferme sau evenimente în locuri deosebite din jurul Clujului) evenimentele promovează mâncarea de sezon, nutriția corectă și un stil de viață în care suntem atenți și conștienți de unde procurăm mâncarea noastră.

After Hours Picnic, 13 iunie, ora 17:00, curtea Nod Verde

Picnic cu produse locale după orele de program și muzică live.

E dedicat celor care ies de la job și vor să ia o cină de tip picnic și să stea la un pahar de vorbe cu colegii sau prietenii.

Intrarea e gratuită, noi asigurăm atmosfera și logistica, iar magazinul e deschis pentru achiziția de mâncare pe loc, bere și vin, sau în prealabil pentru comandarea de pachete de picnic gata pregătite.

Avem noi pături de picnic și pufuri, dar dacă vrei să fii asigurat, ia cu tine ceva ca să stai tolănit bine. Asigurăm noi tacâmuri și veselă, diverse condimente, mici degustări și toate ustensilele necesare pentru că știm că vii direct de la birou. Pe fundal pregătim și muzică live.

Pentru un picnic fără griji, am pregătit 2 variante de pachete predefinite, pentru 2 persoane. Le poți comanda în prealabil la accesând butoanele de mai jos.

Sau, dacă preferi ca pachetul tău să conțină altceva, poți să-ți customizezi propriul pachet, comandând produsele pe site menționând în comentarii că sunt destinate pentru picnic.

Alte evenimente
Nod Verde
de vara asta

Evenimentele Nod Verde conectează lumea orașului cu hrana sănătoasă.

Sunt o ocazie perfectă de informare dar și relaxare. Includ în general: workshopuri de gătit, ateliere de well-being, jocuri de grup și muzică live.

DATE DE IDENTIFICARE
  • Adresă magazin fizic: Blvd. 21 Decembrie 1989, nr.74 in curte,
  • Program magazin: L-V : 8-18, S:10-14.

     


  • Sediul Social: Municipiul Cluj-Napoca, strada G-ral Eremia Grigorescu, Nr. 77, Județ Cluj;
  • CUI: RO38399120

  • Nr. Reg. Comerțului: J12/6158/2017
  • IBAN: RO79BRDE130SV86364311300.
Newsletter

Proiect susținut de fundația CIVITAS

logoScurt

Proiectul este finanțat de Romanian-American Foundation și coordonat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca.

NOD VERDE 2021 created by OnlineMARK Agency.

[]