Magazin cu hrană

din pământ odihnit

Nod Verde este locul în care găsești produse de calitate, cu grijă față de relația producător-consumator, locul de unde cumperi produse locale de la gospodari și fermieri din județul Cluj și împrejurimi.

Poate te-ai  întrebat deja cine suntem

Chiar dacă ești pentru prima data pe website și chiar dacă ai auzit deja de noi, credem că e important să știi cine stă în spatele Nod Verde, prima structură de tip Food Hub din nordul Transilvaniei. Spunem prima deoarece ne dorim să vedem cât mai multe inițiative similare în zona Clujului și știm că e doar începutul.

Suntem o echipă entuziastă cu experiență de peste 10 ani în dezvoltarea relațiilor cu producătorii locali și ne-am propus, prin inițiativa Fundației Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca, să demarăm un concept nou în Transilvania prin care legătura consumatorului cu producătorul local să fie simplă și echitabilă. Vezi aici cum…

Suntem de fapt o echipă de producători și consumatori conștienți care își doresc să creeze conexiuni și parteneriate pe termen lung, printr-o abordare complet transparentă, cu grijă față de relația care se creează între noi în momentele în care decidem cum să ne alegem hrana.

Pentru că ne pasă de locul din care provine hrana,

de cei care o produc și de cei care o consumă.

Sprijinim producătorii din Transilvania și îți punem la dispoziție hrană sănătoasă adusă de aproape.

Nod Verde este rezultatul unui proiect al Fundației Civitas pentru Societatea Civilă – filiala Cluj-Napoca, finanțat de către Romanian-American Foundation.

O parte din profitul realizat va fi dedicată unor proiecte sociale şi pentru dezvoltare comunitară implementate de către Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă – filiala Cluj-Napoca.