Despre

Magazin cu hrană din pământ odihnit!

Cine suntem?

NOD VERDE este locul unde găsești produse de calitate, cu grijă față de relația producător-consumator, locul de unde cumperi produse locale de la gospodari și fermieri din județul Cluj și împrejurimi.

Suntem o echipă entuziastă cu experiență de peste 10 ani în relația cu producătorii locali și ne-am propus, prin inițiativa Fundației Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca, să demarăm un concept nou în Transilvania prin care legătura consumatorului cu producătorul local să fie simplă și echitabilă.

Ce
facem?

Adunăm produse locale din jurul Clujului și le livrăm acasă sau la birou, într-o cutie eco-friendly.

Aici vei putea și să cunoști povestea celor care cultivă legume și fructe sau cresc animale pentru lactate și carne în grădinile sau fermele lor. Sunt oameni care fac agricultură pentru un venit în plus sau care trăiesc doar din asta și acum sunt aduși împreună în primul „Food Hub” din nordul Transilvaniei.

Conectăm lumea satului modern cu lumea oamenilor ocupați. Susținem, întărim și înnodăm aceste două lumi, ajutându-le să aibă o viață mai bună.

Cum
comanzi?

 1. Alege produsele preferate din peste 300 de articole și compune un coș fără valoare minimă;
 2. Plătește online cu cardul;
 3. Livrarea produselor se face în municipiul Cluj-Napoca (inclusiv Făgetul Clujului) și în comunele ApahidaBaciu, Dezmir, Feleacu, Florești și Gheorgheni de către noi, de MARȚI până VINERI.

Livrăm în toată țara începând din 2020. Puteți consulta programul și costurile pentru livrarea națională pe această pagină.

HoReCa

Încă din-nainte de începuturile Nod Verde, ne întrebam de ce găsim foarte puține produse locale în meniurile restaurantelor și barurilor din Cluj-Napoca și împrejurimi.

Am aflat că proprietarii de restaurante și bucătarii sunt deschiși la consumul și valorificarea produselor locale, dar nu există un agregator care să le satisfacă nevoile de constanță în cantitățile de produse livrate și nevoile logistice.

Producători

În drumul nostru spre a concepe cutia Nod Verde și întreg conceptul Nod Verde am întâlnit producători pasionați de cee ce fac, producători pentru care agricultura e un stil de viață dinamic și plin de provocări.

Ce spun consumatorii

“Oameni simpatici și prompți, atenți la produsele pe care le promovează și la clienții pe care și-i atrag. Un sistem bine pus la punct, care face legătura între noi, iubitorii de produse naturale proaspete, și micii producători locali. Unde mai pui ca nici nu mai trebuie sa le car pana acasă?

Mulțumesc, Nod Verde, ma bucur mult de tot ca am dat de voi!”

Ioana-Cristina Teodorescu

Bid Specialist at Deltamed

“O echipa excelenta, care pune mult suflet in ceea ce face si crede, la fel ca noi, consumatorii, in prospetimea produselor locale, alese cu multa grija de la cei mai buni producatori locali. Apreciez initiativa de a promova hrana sanatoasa, la preturi corecte, cu livrare direct acasa! Ador acest proiect, ma bucur mult ca exista pe piata clujeana o astfel de alternativa fresh si de abia astept cosul saptamanal! Va multumesc pentru munca depusa cu profesionalism si grija fata de consumator!”

Ioana Gavrilei

PhD Engineering & Management, UTCN
DATE DE IDENTIFICARE
 • Adresă magazin fizic: Blvd. 21 Decembrie 1989, nr.74 in curte,
 • Program magazin: L-V : 8-18, S:10-14.

   


 • Sediul Social: Municipiul Cluj-Napoca, strada G-ral Eremia Grigorescu, Nr. 77, Județ Cluj;
 • CUI: RO38399120

 • Nr. Reg. Comerțului: J12/6158/2017
 • IBAN: RO79BRDE130SV86364311300.
Newsletter

Proiect susținut de fundația CIVITAS

logoScurt

Proiectul este finanțat de Romanian-American Foundation și coordonat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca.

NOD VERDE 2021 created by OnlineMARK Agency.

[]