Crăciun Gata

Crăciun hodinit cu produse din pământ odihnit

Nod Verde este locul (virtual) cu hrană din pământ odihnit. În desaga noastră online găsiți tot ceea ce căutați mai bun: produse locale de la gospodarii din Cluj. Mai bun pentru voi, pentru sănătatea voastră, mai bun pentru micii fermieri și micile lor afaceri prietenoase cu pământul și cu lumea, mai bun pentru mai bine. Faceți bine și comandați produsele tot anul, și mai ales acum, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Crăciun gata

Crăciun gata

Gata cât ai desface, tăia, întinde pe pâine și te-ai întinde la vorbă cu oamenii dragi. Devenim mai buni în a le savura (mâncărurile) și a le păstra (amintirile). Nu doar de Crăciun. Începem totuși acum, aici. 

Crăciun minimalist

Crăciun Minimalist

Mai puțin este exact cât “trebe” și avem exact ce “trebe”: cozonac bucălat, vin lin și cârnați…uscați. Devenim mai buni în a le savura (mâncărurile) și a le păstra (amintirile). Nu doar de Crăciun. Începem totuși acum, aici. 

Crăciun vegetarian

Crăciun Vegetarian

Fără carne, cu brânză cu levănțică, dulceață de afine fără zahăr și cozonac (cu zahăr, pentru #echilibru). Devenim mai buni în a le savura (mâncărurile) și a le păstra (amintirile). Nu doar de Crăciun. Începem totuși acum, aici. 

Crăciun-cadou

Crăciun-cadou

Fă-i cuiva, neapărat drag, cadou Crăciunul tot: de la cârnați la ciocolată și de la mere uscate la brânză de capră. Devenim mai buni în a le savura (mâncărurile) și a le păstra (amintirile). Nu doar de Crăciun. Începem totuși acum, aici. 

Crăciun tradițional

Crăciun tradițional

Păstrat prin tradiție, slănină, cozonac și pălincă, nu musai în ordinea asta. Musai cu măsură și cu cât mai mulți oameni dragi. Devenim mai buni în a le savura (mâncărurile) și a le păstra (amintirile). Nu doar de Crăciun. Începem totuși acum, aici. 

Crăciun cu impact

Crăciun cu impact

Gustă, descoperă și călătorește în Ținutul Fluturelui Albastru, un loc magic, aproape de Cluj, unde totul are o poveste. Te răsfeți alături de cei dragi cu produse realizate cu multă grijă de producători din comunitate și te asiguri că peste ani și ani stră-strănepoții noștri se vor bucura și ei de natură și gusturi alese.  

 

Crăciunul vine la pachet în cutiile Nod Verde. Pentru noi sau pentru cei dragi. Devenim mai buni în a le savura (mâncărurile) și a le păstra (amintirile). Nu doar de Crăciun. Începem totuși acum, aici.

 

Comandă de Crăciun cutiile Nod Verde și fă-ți amintiri fericite din miros, gust și emoții. De aici.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DATE DE IDENTIFICARE
  • Adresă magazin fizic: Blvd. 21 Decembrie 1989, nr.74 in curte,
  • Program magazin: L-V : 8-18, S:10-14.

     


  • Sediul Social: Municipiul Cluj-Napoca, strada G-ral Eremia Grigorescu, Nr. 77, Județ Cluj;
  • CUI: RO38399120

  • Nr. Reg. Comerțului: J12/6158/2017
  • IBAN: RO79BRDE130SV86364311300.
Newsletter

Proiect susținut de fundația CIVITAS

logoScurt

Proiectul este finanțat de Romanian-American Foundation și coordonat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca.

NOD VERDE 2021 created by OnlineMARK Agency.

[]