After hours picnic

 

Ce faci joi, 30 mai, după job? Ia-ți colegii, prietenii și hai cu noi la After Hours picnic! Ți-am pregătit cadrul perfect pentru o după-masă relaxată și distractivă.
📅 Data: 30 mai
🕔 Ora: 17:00
📍 Locație: Curtea magazinului Nod Verde, Blvd. 21 Decembrie 1989, nr.74
🎉 Intrarea la eveniment este GRATUITĂ și nu necesită înregistrare prealabilă, însă te rugăm să dai un join la eveniment sau să ne scrii un mesaj ca să știm pentru câte persoane să pregătim curtea.
🥗 Pentru un picnic fără griji, am pregătit 2 variante de pachete predefinite, pentru 2 persoane, la preț accesibil.
Le găsești aici:
https://nodverde.ro/produse/evenimente/
Sau, dacă preferi ca pachetul tău să conțină altceva, poți să-ți customizezi propriul pachet, comandând produsele pe site-ul https://nodverde.ro/ până miercuri 29 mai, ora 12.00, menționând în comentarii că sunt destinate pentru picnicul nostru. Produsele vor fi proaspăt aduse de la producătorii locali din parteneriatul Nod Verde în ziua evenimentului.

🍽 Pe lângă pachetul achiziționat de tine, noi vom asigura diverse condimente, mici degustări și toate ustensilele necesare pentru că știm că vii direct de la birou (inclusiv pătura de picnic, tacâmuri și veselă) .
🛒Magazinul va fi deschis pe toată durata evenimentului și va fi aprovizionat cu produse delicioase de la producători locali, dar și diverse sortimente de bere locală, vinuri locale și diferite siropuri, pe care le vei putea achiziționa pe loc.
🎲 În curte te așteaptă o mulțime de jocuri de societate de dimensiune mare, rachete de badminton și alte echipamente pentru distracție garantată!
🤸‍♀️ Așa că vino alături de colegii de birou sau prietenii tăi și hai să petrecem împreună o după-masă minunată în aer liber!
📣 Te așteptăm cu brațele deschise la After Hours Picnic!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DATE DE IDENTIFICARE
  • Adresă magazin fizic: Blvd. 21 Decembrie 1989, nr.74 in curte,
  • Program magazin: L-V : 8-18, S:10-14.

     


  • Sediul Social: Municipiul Cluj-Napoca, strada G-ral Eremia Grigorescu, Nr. 77, Județ Cluj;
  • CUI: RO38399120

  • Nr. Reg. Comerțului: J12/6158/2017
  • IBAN: RO79BRDE130SV86364311300.
Newsletter

Proiect susținut de fundația CIVITAS

logoScurt

Proiectul este finanțat de Romanian-American Foundation și coordonat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca.

NOD VERDE 2021 created by OnlineMARK Agency.

[]